2020. júl 06.

Témaelnök kerestetik

írta: Lady Popular Fashion Arena
Témaelnök kerestetik

PÁLYÁZAT

Üdv Mindenkinek!

Pályázatot hirdetek témaelnök pozícióra. A témaelnök az a hölgy, aki megtervezi a versenyek témáját és megírja hozzá a cikkeket, és referenciákat keres hozzá.

A témaelnök kötelességei:

a) Mindig két hónappal a versenyek előtt le kell adni a versenytémákat. Ekkor elég csak címszavakban, vagy csak egy-egy sejtető nevet adni. Pl.: a versenyek novemberben kezdődnek, így ezeket már szeptemberben le kell adni.
b) Mindig egy hónappal a versenyek előtt le kell adni a kidolgozott cikkeket, képekkel, referenciákkal és zenékkel.
c) Alapvetően megbízhatónak és szorgalmasnak kell lennie, hogy a versenyek kiposztolásához minél kevesebb bonyodalom kapcsolódjon. Hiszen mindenkinek fontos, hogy minden hétfőn hat órakor már fent legyen a friss versenytéma.

A pályázatra így tudsz jelentkezni:

1. Írj egy levelet Miss Fashionnek a játékban. A levélben írd le, hogy miért érzed magad alkalmasnak arra, hogy te legyén a témaelnök. Nem kell sokat írni, elég három-négy mondat is!
2. Tervezd meg az egyik elkövetkezendő hónap menetrendjét! Keresd ki, hogy hányadikára esnek a hétfők, és hogy azokon a heteken milyen versenytéma legyen.
3. Válassz ki egy témát, amit feldolgozol úgy, hogy akár rögtön posztolni is lehetne a blogon. Mármint írd meg cikk formájában!
4. Ezeket a munkákat küldd el az e-mail címünkre! lpfaklub@gmail.com

Ha mindezekkel kész vagy, akkor írj egy üzenetet Miss Fashionnek, hogy elküldted a pályázatodat. Ezután a pályázatodat mindenki látni fogja, hiszen egy bejegyzés formájában megjelenik a blogon, hogy minden tag megnézhesse.
Ha kellő mennyiségű pályázat érkezett, azaz minimum három, akkor ezután elindul a szavazás. Az a hölgy, aki egy héten belül a legtöbb szavazatot kapta, témaelnökké válik.

Szólj hozzá