2016. már 17.

Rólunk

írta: Lady Popular Fashion Arena
Rólunk

pizap_com14582463500511.jpg

 

A klubot Caterine hölgy hozta létre 2015. január 10 - én 'Smile' néven. A klub jelképe ekkor egy fekete alma volt sárga háttérrel.

A klub tele volt kedves, vidám és aktív tagokkal. Kétség kívül, a klub a fénykorát élte. Caterine hölgynek több alelnöke is volt, de csak egy fő kísérte őt el az elejétől a végéig: Miss Fashion.

Sajnos, 2016 - ban Caterine hölgynek fel kellett hagynia a Lady Popular Fashion Arenaval, ami olyan kritikus döntés volt, hogy még a profilját is törölte. Így elnöksége átszállt Miss Fashionre. Ezek után a klubból kilépett szinte minden klubtag, mert szentül meg voltak győződve róla, hogy a klub Caterine nélkül már nem ugyan az. Nos, ezeknek a tagoknak igaza lett. A klubnak összesen két tagja maradt: Hyolin és Miss Fashion.
Miután a klub teljesen kihalt, Miss Fashion és Hyolin újra életet leheltek a klubba, amely egy névváltással és egy címerváltással kezdődött. Az örökös szeretetük a klub iránt a 'Forever' névben jelent meg. A címeren egy magassarkú van, amely az örökös eleganciát tükrözi, a krémszínű csipke pedig csak rásegít ennek a szemléltetésére. 2016. június 2 - án hivatalosan is megalakult a 'Forever' klub.

A klub szép lassan újra megtelt tagokkal és élettel. Miss Fashion megválasztotta Hyolint alelnöknek, mivel segítségével, hűségével, kitartásával és áldozatos munkájával kiérdemelte ezt a címet.
Az évek során sok esélyes hölgy lépett be a klubba, akik alkalmasak lettek volna alelnöknek, de sajnos senki sem bizonyult rátermett vezetőhelyettesnek. Azonban történt egyszer, hogy Miss Fashion rosszul döntött, és egy olyan hölgyet emelt alelnöki státuszba, aki visszaélt pozíciójával. Elköltötte a klub pénzét, aminek következtében a klub nem tudott (és ma sem tud) kellő mértékben fejlődni. Ráadásul az összes tagot az elnök és az alelnök ellen uszította. Miután ez kiderült, Miss Fashionnek súlyos döntést kellett hoznia: nem csak megfosztotta a hölgyet alelnöki pozíciójától, de a klubból is kirúgta.
Telt múlt az idő és egyre inkább felhígult az egykor fényes és neves klub. Jelenleg a klub inaktív. Miss Fashion pedig napról napra azon dolgozik, hogy visszahozza a klub régi fényét és újra aktív és vidám tagokkal töltse meg azt.
2020. májusában ötlött fel benne a gondolat, hogy talán egy teljesen új kezdetre van szüksége a klubnak, így ezt az üzenetet küldte a klubtagoknak:

"Sziasztok Ladyk!

Komoly döntés előtt állok: a klub nevének megváltoztatása.
Ehhez szeretném a segítségeteket kérni. Négy esélyes név is szerepel a listán, és szeretném, ha Ti is segítenétek választani. Kérlek, valamilyen formában jelezzétek, hogy melyik tetszik számotokra a legjobban. A legtöbb szavazatot kapott névvel fog tovább működni a klub júliustól.

Íme a nevek:

1. Ohana
Jelentése: család és családi szeretet
Eredete: hawaii

2. Komorebi
Jelentése: az a jelenség, amikor a fák ágai és levelei között átszűrődik a napfény és olyan fátyolossá válik a környezet.

3. Mångata
Ejtsd: muongota
Jelentése: az a jelenség, amikor a nap visszatükröződik a víz felszínéről.

4. Hyggelig
Ejtsd: hüggülé
Jelentése: valamilyen tárgy van éppen egy pillanat meleg, barátságos és kényelmes érzést kelt benned.

Köszönöm, hogy segítesz ebben a döntésben."

 

Miután a legtöbb szavazatot az Ohana és a Komorebi kapta, Miss Fashion megint gondolkodóra fogta. Úgy vélte, hogy nem lenne korrekt, ha a klub nevet váltani, hiszen a korábbi névváltás pont azért történt, hogy bebizonyítsa, hogy a nehézségek ellenére is lehetséges a győzelem. Így csak egy dátumot tűzött ki: 2020. július 1. Ezen a napon kezd el újult erővel tagok után keresni, aktívan programot gyártani és a weboldalra is új posztokat írni.
További információkért olvass tovább!

Megalakulás ideje:      2015. 01. 10.

 

Névváltás: 2016. 06. 02.

 

Tagok létszáma: 18

 

A klub szintje: 126

 

 

Elnök: Miss Fashion

 

Alelnök: Hyolin

 

 

 

 

 

 

images.jpg

 

 

Szólj hozzá

Adatok Elnök Alelnök