2020. júl 01.

Új és régi

írta: Lady Popular Fashion Arena
Új és régi

Sziasztok!

Újra itt a legújabb, az újabb, a régi és a majdnem új dolgokkal.

Remélem, társak leszünk ezekben a dolgokban:

1. Szombatonként csatázunk - bár jelenleg, a klub megerősödéséig nem. Nagyon fontos, hogy mindenki, ismétlem, MINDENKI részt vegyen rajta. Az, hogy a klubunk fejlődjön, nem csak a klub érdeke, hanem a Tiéd is. Hogy miért? Azért, mert ha a klubod népszerű, a te népszerűségi jellemzőid is nagyobb értéket adnak, aminek hála magasabb szintű ladyket is le tudsz majd győzni az arénában. Mindezeken felül, a trófeákat, amiket a csaták során elhódítunk más kluboktól, plusz pénzt és bónuszokat is adhatnak. Ugye, hogy milyen jól hangzik?

2. Divat show. Tudom, sokatoknak nyűg, nem is értitek, hogy miért van, de higgyétek el, a divat show aktivitása tükrözi a klub aktivitását is. Szeretném, ha ezentúl minden klubtag legalább egy tárgyat aktiválna mindig az éppen aktuális divat shown. Nézzétek a jó oldalát! Ha már egyet is aktiváltok, már kaptak extra 1000 $-t a show végén!

3. Hyolin remek alelnök, imádom! Viszont szeretnék kis alelnökpalántákat, akik segítenek nekem és nyugodt szívvel rájuk bízhatok feladatokat. Kérem, aki érez magában ambíciót ezekhez, az keressen meg nyugodtan!

4. Aktív tagokra mindig szükségünk lesz, így ne hagyjátok ki az alkalmat, hogy meghívjatok a klubba tagokat!

5. Névváltás. Bár sokan a névváltás mellett szavazatok, a klub neve nem változik. Erről a későbbiekben bővebben is olvashattok, hiszen ez egy hosszas történet, amivel most nem szeretném rabolni az időtöket.

6. Szeretném, ha szinte mindenki részt venne a versenyeken és a pizsamapartykon.

7. Szeretném, ha mindenki fizetné a tagdíjat, amit örömmel lejjebb vittem, hogy teljesíthetőbb legyen. Ez az összeg tényleg minimális. Remélem, mindenki befizeti majd!

8. Remélem, mindenki elküldi majd a tablójához szükséges dolgokat és mindenkiről kitehetünk egy szuper tablót!

9. Szavazni a versenyre beküldött képekre a blogon tudtok majd, sőt, a korábbi verseny képeire is ismételten szavazhattok, még így utólagosan is!

Miss Fashion 

Szólj hozzá