2020. júl 01.

Programok és kötelességek

írta: Lady Popular Fashion Arena
Programok és kötelességek

Üdv Mindenkinek!

Ez a mai utolsó bejegyzés, amiben az egyik legfontosabb dolgot szeretném veletek ismertetni, illetve megbeszélni.
Mint mindenki tudja, a klubban többféle program is van, de a szórakozás mellett van pár kötelesség is, amit minden klubtagnak be kell tartania.
Ahhoz, hogy ezeket egyszer s mindenkorra tisztázzuk, kérlek, olvasd tovább a cikket!

1. Programok

Mint minden klubban, itt is vannak képbeküldős versenyek. A lényege az, hogy minden hétfőn kapni fogtok egy témát itt a blogon egy hosszabb bejegyzéssel, amivel segítséget is nyújtok, ha esetleg nincs elég inspirációtok. Persze, ha tehetem, a témát rövidebb formában ugyan, de körüzenetben is el fogom küldeni nektek.
A verseny menete egyszerű: hétfőnként megkapjátok a témát. (Elárulom, egészen szeptemberig kitaláltam már az összeset.) Egy hetetek van rá, hogy elkészítsétek az outfitetekről a képet, amelynek az első linkjét küldjétek el a csoportbeszélgetésbe, vagy nekem, Miss Fashionnek üzenetben. Nagyon fontos, hogy addig ne töröljétek ki a képet, amíg vissza nem jeleztem nektek! Ugyan is, ha hamarabb kitörlöd, nem fogom látni a képet és nem tudsz részt venni a versenyen. A képeket vasárnap éjfélig fogadom el legkésőbb, de célszerűbb már hamarabb elküldened. Ezután itt fognak megjelenni a képek, ahol szavazni is tudsz a számodra legkedvesebbre! (Az új szavazórendszert kipróbálhatod a régi versenyekre beküldött képeken.) A szavazás mindig aktuális lesz egy-egy versenyre, így nincs a szavazásnak fix időpontja. Amint kikerültek a képek, lehet szavazni.
Bármilyen kérdésed van a versennyel kapcsolatban, keress bátran!
Viszont nekem is lenne egy kérésem felétek. Van-e köztetek olyan, aki elég elszántságot és elkötelezettséget érez a klub iránt, hogy komoly segítségemre lenne? Ugyan is, szükségem van valakire, aki kitalálja a témákat és a kezem alá dolgozik a versenyt tekintve. Erre hamarosan egy pályázatot is ki fogok írni, szóval, ha érdekel, légy szemfüles! ;)

 

A pizsamaparty esemény jelenleg szünetel, de amint ismét teljes létszámmal zötyögünk előre, vissza fogom hozni Nektek ezt a programot.
A pizsiparty ötlete Hyoliné, aki minél jobban szerette volna megismerni a klubtagokat, velem együtt. Így létrehoztuk ezt az eseményt, amelynek keretein belül jobban megismerjük egymást. Minden pénteken körüzenetben kaptok pár kérdést, amire a chatben kell válaszolnotok. Arra gondoltam, hogy talán párat egy bejegyzésben is megírhatnánk. Mit szóltok? Szerintem, csinálok majd róla egy szavazást, hogy kiderítsük, ki mit gondol róla.
Ha kérdésetek van a rendezvénnyel kapcsolatban, akkor kérlek, mindenképpen jelezzétek a chatban, vagy üzenetben!

Fashion Show, az esemény, ami teljesen befuccsolt. A napokban írtam róla egy bejegyzést, amit ide kattintva el is tudtok olvasni.

 

 

2. Kötelezettségek

A Divat Shown való részvétel növeli az összetartást, remélem, ezt nem nagyon kell elmagyaráznom. Mármint itt nem a hamvában halt eseményünkre gondolok, hanem a klub felületén található, tárgyaktiválós játékra.
A csatákban való részvétel sokkal komolyabb, mint a Divat Show vagy a tagdíj fizetése. Ezért ez az a dolog, amit ha kihagysz úgy, hogy nem szólsz előre, akkor nagyon nagy bajt okozol nem csak a klubnak, de magadnak is. Remélem, érhető voltam. ;)
A tagdíjról itt olvashatsz bővebben.

Szólj hozzá