2020. júl 01.

Nosztalgia

írta: Lady Popular Fashion Arena
Nosztalgia

Sziasztok!

Ebben a képgyűjteményben olyan képeket láthattok, amelyek még a régi felületen készültek. Gondolom, sokan nem is tudjátok, hogy milyen is volt a Lady Popular pár évvel ezelőtt.

Utána megnézhettek pár képet régebbi versenyekről Miss Fashion jóvoltából, aki megőrzött pár ilyen képet a saját fotóiból.

 

Lady Popular Game Promo - YouTube

Így nézett ki a régi ruhásszekrény. Még régebben, a Lady Popular újabb verziójában is sokáig így nézett ki.

Скачать игру lady popular fashion arena

A régi verzióban így nézett ki a profilod.

Lady Popular - Több felhasználó - Online játékok - Kmiklósi honlapja

És így nézett ki a szépségszalon. Sőt! Régebben a pláza is más volt. Nem üzletekre volt osztva, hanem ruhafajtákra. Így a felsőket a 'blúzok' kategóriában lehetett beszerezni.

Finally A Game For Girls! Lady Popular | Rock Paper Shotgun

A régi verzióban kétféleképpen juthattál pénzhez: elmész dolgozni, vagy szerzel egy pasit, aki dolgozik. Igen, régen a barátod fizetése is a tiéd volt. Viszont a mai verzióval ellentétben, a lakásod nem pénzt termelt, hanem lakbért kellett fizetned, amit ha nem fizettél, kilakoltattak. Elég életszerű volt, nem?

Lady Popular Online

Valaki emlékszik még a minijátékokra? Sokáig megtalálhatóak voltak az új verzióban is. Ha játszottál ezekkel a játékokkal, pénzt kaptál értük cserébe. Sokszor volt egy küldetés része, hogy játssz velük. Régen csak úgy tudtál szintét lépni, ha küldetéseket hajtottál végre: meg kellett venned egy bizonyos felsőt, edzened kellett, étel és italt kellett venned, stb. Nagyon életszerű volt, amit én, személy szerint hiányolok a játékból. Ti mit gondoltok erről? Írjátok meg kommentben!

Íme a régi versenyképek:

Szólj hozzá