2017. jan 06.

10+1 ok, amiért imádjuk a telet

írta: Lady Popular Fashion Arena
10+1 ok, amiért imádjuk a telet

Sziasztok Lányok!

Végre itt a tél. Nem őrültünk meg, ha ezt elolvasod, te is rögtön rájössz, hogy imádnivaló ez az évszak!

Mindenki szomorkodik, hogy hideg van, meg persze sötét, és mégis lépten nyomon kiderül, hogy valójában mindenki imádja a telet. Összeszedtünk 10+1 okot rá, hogy te is így érezz.

1. Kuckózás

Most komolyan. Valld be, hogy imádsz három takaró alatt filmeket bámulni vagy épp olvasni a szobád melegében. Szóval no rinya, hogy hideg van, élvezd, hogy ezt máskor nem lehet!

2. Pihe-puha sálak, sapkák

Mindenki szeret egy neki jól álló sapkában parádézni. Mindenki. Nem beszélve a fini, puha, hatalmas sálakról, amelyeket magad köré tekersz, mint egy pokrócot, és úgy battyogsz a hidegben, mintha csak valami védőburokban lebegnél a város fölött. Ahogyan a skandináv mondás is tartja: Nincs rossz idő, csak rossz öltözet!

3. Lustaság

Télen a lustaságra hivatkozni mindig segít. De most komolyan, mindenki érti, hogy ebben a hidegben és sötétben nincs kedved edzeni, vagy egyéb kötelességeket ellátni. Helyette otthon punnyadni? Na annál inkább. Ezt már mindenki érti.

4. Mindenki vidám

Hiszen a szuper, nagy pulcsik mögött nem látszik, hogy esetleg felszaladt ránk egy kis fölösleg a nagy ünnepi dajdajozásban.

5. Felszabadultság

Amikor nagyon hideg van, mindenki szintet lép, és senkit nem érdekel, hogy éppen hogy fest az adott szerkójában. Egy dolog számít: hogy kellemesen érzed magad és ne fázz. Nem érdekel, mekkorának tűnsz a kabátban, simán jöhet még egy réteg pulcsi és rá a pufikabát. És ami a legjobb: nem is bánod, hogy nem érdekel.

6. Forró fürdő

Persze, bármikor vehetsz forró fürdőt, de nyilvánvaló okokból soha máskor nem esik olyan jól, mint télen. Nem, nem fogod nekünk beadni, hogy nyáron vagy tavasszal is simán létjogosultsága van a forró fürdőnek. Mert nincs.

7. Hóban megőrülni

Még ha nem is csíped a havat, egyszerűen képtelenség, hogy azt mondd, nem csodálatos dolog nézni a hóesést, vagy a barátaiddal, esetleg a szerelmeddel megőrülni a hóban. És hócsatát vívni, vagy éppen síelni. Majd bemenekülni a meleg szobába, és bentről nézni a fantasztikus hóesést. Mmm…

8. Flanel pizsi

Mindenkinek van meleg, szuperpuha flanel pizsamája. Mikor máskor tudnád felvenni, és ájtatos mosollyal az arcodon befurakodni benne a meleg paplan alá? Segítünk, nem nyáron, nem tavasszal és nem is ősszel. Háh!

9. Ágymelegítő

Legyen palackos, elektromos, vagy akármilyen, ugye, hogy mennyire szenzációsan csodálatos érzés, amikor nem a jéghideg, ropogós ágynemű alá kell bebújnod?

10. Nem izzadsz

A végére hagytuk a legfontosabbat. Végre esélyed sincs rá, hogy úgy kelj fel reggel, mint akit nyakon öntöttek egy vödör vízzel. Hiszen nem fogsz leizzadni egy szál semmiben és egy ágyneműhuzatban. Az ugye megvan, hogy az igazán pihentető alváshoz hűvös levegő szükséges?

+1 Nem kell hajnali 5-kor kelned, ha napfelkeltét akarsz látni

Pedig a napfelkelte szuper. Akkor is, ha hajnalban van. Szóval értékeld azt, ami van, mert amikor pedig 35 fok lesz, visszasírod majd a téli kabidat meg a menő kis csizmádat.

 

 

 

 

----

Forrás: Coke Stream

Szólj hozzá