2017. jan 04.

Téli bőrápolás

írta: Lady Popular Fashion Arena
Téli bőrápolás

Sziasztok Lányok!

Ma is egy Coke Stream-ről csent cikket hoztam nektek, remélem, tetszeni fog!

Elsősorban azoknak ajánlom, akiknek alapból is száraz a bőre. Nekem sajnos nagyon is az. Megfogadtam ezeket a tanácsokat - na jó, nem mindet - , és tényleg hasznát!

Azoknak, akiknek nincs sok problémájuk a bőrükkel, azoknak azért ajánlom, hogy ne is legyen!

Jó olvasást! :) ♥

 

 

 

 

 

#1 Hanyagold az illatokat!

 

Legalábbis egy kicsit. Pláne, ha szárazságra hajlamos a bőröd, mert a különböző illatokkal felturbózott bőrápolási termékekre könnyen tud rosszul reagálni az ember bőre a téli időszakban.

 

#2 Házi pakolások *

 

A tél a legjobb lehetőség arra, hogy elkezdj arcpakolást használni, ha még nem tetted volna meg. Keverd össze két tojássárgáját két csepp olívaolajjal és verd fel. Kend be az arcodat vele és hagyd rajta körülbelül 20 percig, majd alaposan öblítsd le. Hidd el, a bőröd meg fogja hálálni!

 

#3 Testápoló

 

A napi használat fontos, de egy dologra figyelj: mindig nedves bőrfelületre vidd fel a krémet. Néhány összetevő, amiket érdemes keresni, ha a legjobb testápolót keresnéd: shea vaj, E-vitamin, avokádóolaj. Télen a mennyiségre sem kell annyira figyelni, ne ijedj meg, ha véletlen túl sokat nyomtál volna ki a tubusból!

 

#4 Kevesebb pancsolás!

 

Minél több időt töltesz el egy kád forró vízben, annál inkább lemosódik a bőröd természetes olajkészlete, ami elősegíti a nedvesség beivódását. Télen inkább válaszd a rövid, 10-15 perces forró zuhanyokat!

 

 

* Ha nem tudsz házi arcpakoláshoz receptet, gyere fel holnap a blogra - mert holnap hozok nektek párat - vagy csak keress rá a Google-ben, ezer félét fogsz találni! ;)

Szólj hozzá

2017 Tél Friss 2017január